Janovice Bystré - mistrovská

Na etapu vyrážíme v 8:30 bez opory Bárta, kterého zlobí záda a tuto etapu vynechává. Počasí v nížině není moc příjemné a jelikož jsem se ráno nedíval na webku z Lysé nevím co nás čeká nahoře. Před odjezdem ještě kontroluji jestli máme vše a to nejdůležitější zůstalo doma ČIPY !!!  Jdeme za ředitelem Hudym a čekáme co se bude dít. Naštěstí má náhradní a my můžeme v klidu startovat.

Na startu je dnes něco přes 300 závodníků takže rekord nepadl. Start je tři minuty po desáté a  tak se každý vydává za stejným cílem, pípnout na vrcholu. Rozbíhám to dost zostra a držím se celkem vepředu.   Tato etapa je dost dlouhá a dokonale prověří vytrvalost všech závodníků. Z mlhy najednou vybíháme do nádherného slunečného počasí.



Já dokončuji na 34. místě Erik na 156. místě premiérově zapisuje body Renek na 242. místě následuje Filip na 253. místě.

Obrovský úspěšní jsou však nejmladší členové našeho klubu, kteří v této mistrovské etapě obsadili první (Erik) a třetí místo (Filip) odnášejí si domů tričko LysaCupu a sladkou odměnu.

Erik se navíc posunul na celkové první místo v kategorii do 15ti let.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Krásná - most

Perun Sky Maraton

LYSACUP - FINISH